Presentació

Creador:
Climb Around
Origen Barcelona

Data de fundació:
Gener 8, 2016

Website:
climbaround.com

Premsa / Contacte d'empresa:
rogerserret@climbaround.com

Social:
facebook.com/ClimbAround

Releases:

Adreça:
C/Aragó 472, 5a planta
08013
Barcelona

Telèfon:
+34 630262010

La App

Climb Around és més que una gran guia de ressenyes d'escalada digital. Està concebuda per a facilitar a l'escalador des de la planificació del viatge, l’accés a paret, la consulta de ressenyes o, fins i tot, ofereix la possibilitat de compartir les experiències amb els amics. El seu disseny ha estat totalment centrat en usuaris escaladors, sent totalment intuïtiva i senzilla a l'hora de fer servir, però molt completa en quan a funcionalitats. Climb Around t'ofereix tota la informació en un espai tant reduït com el teu smartphone i és totalment gratuïta.

Les bases

El projecte

Climb Around és un projecte nascut de la unió de tres escaladors fanàtics que guardaven la inquietud de contribuir a la seva manera al món de l’escalada. El projecte ha estat basat en la seva devoció per les noves tecnologies i l’ampli coneixement i experiència en el sector. L’essència d’aquest rau en trobar solucions innovadores i creatives per als escaladors, per tal de facilitar el seu dia a dia a roca i transportar, la ja gratificant experiència d’escalar, a un nivell superior.

Els valors

Climb Around és un projecte que s'ha portat a terme amb el màxim respecte pels equipadors i ressenyadors actuals, i per l'ambient escalador en general. Així, s'ha arribat a acords de col·laboració amb diferents personalitats que al llarg de la seva vida han realitzat grans aportacions al món de l'escalada. Per altra banda, Climb Around també pretén treballar per a preservar el medi on es desenvolupa l'activitat i és per això que invertiran part dels ingressos generats en re-equipament de vies d'escalada i en campanyes de neteja dels sectors i boscos que més pateixen la presència humana.

El producte

Totes les ressenyes i imatges contingudes a l'app han estat creades per membres de l'equip de Climb Around. S'ha utilitzat informació obtinguda de col·laboracions amb equipadors i ressenyadors de cada zona d'escalada, aconseguint així una garantia a nivell de qualitat i fiabilitat de la informació.

Projects


Vídeos

Actualment encara no tenim cap vídeo de Climb Around. Visita'ns de nou d'aquí un temps o contacta'ns per a sol·licituds específiques.


Imatges

mobile_x3_presentation.png
mobile_presentation_sin_carcasa.png
mobile_presentation_black_front.png

Existeixen moltes més imatges de Climb Around, però aquestes són les que hem cregut que eren més rellevants. Si tens alguna sol·licitud en concret, si us plau contacta'ns!


logo
logo

Premis & Reconeixement


  Informació de la App
  Per a més informació sobre la App, característiques i funcionalitats, accedir al següent link: climbaround.com.


  Equip & Col·laboradors principals

  Contacte

  Consultes
  info@climbaround.com

  Facebook Climb Around
  facebook.com/ClimbAround

  Web Climb Around
  climbaround.com


  presskit() by Rami Ismail (Vlambeer) - also thanks to these fine folks